"A ló előnye tenger, a bölcsnek ló való, mert lóvá tesz az ember, s emberré tesz a ló."

Babérliget – A kis csapat

Kedves lovasok, ló barátok és mindazok akik érdeklődve olvassák oldalainkat, a teljesség igénye nélkül sorolnék fel itt pár lehetőséget amit azok is élvezhetnek akik csak kijönnek körülnézni.

Kis gyermekeknek játszótér, homokozó, csúszda és hinták, a nézelődőket sok pihenőpad fogadja környezetünk rendezett ápolt és a környezetbe illő szemétlerakókkal el van látva, továbbá lehet tollasozni labdázni, előzetes egyeztetés után íjászatra is nyílhat lehetőség akiket ez érdekel.

Voltizsálás - Baberliget lovasklub

Voltizsálás – Baberliget lovasklub

Meg lehet nézni a lovas torna órákat, vagy iskola lovaglásokat amit 4 vagy akár 11 fős csoportlétszámmal bonyolítanak le.

Lehetőség van a lovakat megnézni, megsimogatni, vagy megetetni karámjukban vagy a bokszokban.

A lovas tanyán lehetőség van tábor, és rendezvények lebonyolítására.

Van lehetőség szalonnasütésre, és bográcsos ételek elkészítésére a megfelelően kijelölt és kialakított tűzrakó helyen.

Mindezen felsorolt lehetőségek a csupán ízelítőt adnak hisz folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat és szolgáltatásainkat úgy minőségben mint az igények figyelembevételét szem előtt tartva egyre színesebb palettában is. A környék csodálatos állat és madárvilága és páratlanul szép árterekkel tarkított ligetes részein bicikli út is kanyarog az 5km-re lévő Mártélyi vadvédelmi területhez, ahol sokféle akadálypálya található és nemcsak gyerekeknek hanem minden korosztálynak.

 

 

Az oldal fejlesztése, feltöltése folyamatos … – képekkel, térképekkel fogjuk még kiegészíteni és részletesebb leírásokkal az oldal tartalmát.